Introduktion til designguiden – Københavns Universitet

Natur- og Biovidenskab > Intro til designguiden

Introduktion til designguiden

Designguiden har til formål at hjælpe dig med at benytte Københavns Universitets designlinje i diverse trykte og digitale medier. Den er opbygget som en række parallelle guider; en for hvert fakultet, og en for Københavns Universitet (til overordnede og tværgående formål). Du kan skifte imellem dem via menupunktet "Vælg fakultet".

Skabelonbaseret design

Skabelonerne i designguiden har den rigtige grafiske opsætning inklusive logo, så du kan koncentrere dig om indholdet. Under menupunktet "Skabeloner med logo" kan du finde skabelonerne til brug i programmerne "Word", "Powerpoint" og "InDesign" og til opgaveløsning inden for "Online", "Tryksager" eller "Øvrigt design".

Baggrundsinformation og inspiration

Hvis du ønsker mere grundlæggende information om designprogrammet, finder du det under menupunktet "Om KU-design". Under menupunktet "Inspiration" finder du gode eksempler på brug af KU-designet på tværs af fakulteter.

Find hvad du søger

Designguiden er forsynet med et alfabetisk indeks, som du finder ved siden af søgefeltet øverst til højre på alle sider. 

Support

Hvis du ikke finder, hvad du søger i designguiden, eller har andre designrelaterede spørgsmål, finder du dine designkontaktpersoner under menupunktet "Kontakt".