Intro/outro – Københavns Universitet

Film og video: Intro/outro

Emner under Film og video:

Brug af logo

Til intro/outro-sekvenser bruges en centreret version af KU-logo og -navnetræk. Skrifttypen "Adobe Garamond Pro" bruges til navnetrækket. Logoelementerne findes i Photoshop PSD-format i boksen til højre. På lyse video-baggrunde bruges den grå variant (RGB 102/102/102) af navnetrækket. På mørke baggrunde bruges den hvide variant af navnetrækket. Tekst kan evt. gives en svag "glow" for at øge læsbarheden.

I downloadboksen til højre kan du hente logofiler i psd-format til brug i videoredigeringsprogrammer. Logoerne er i vektorformat i to forskellige størrelser. Hvis filmen skal vises på KU's internet, skal du bruge filen i pixelbredde 496. Til professionel brug er der en fil i pixelbredde 1920.

Logo-animationer

Animerede versioner af intro- og outro-sekvenserne kan downloades til højre i QuickTime Movie format. Lyd-signaturerne "KU-intro" og "KU-outro" kan bruges som lydspor til animationerne. Lydfilerne findes også som downloadfiler i boksen til højre.

 
Placering af samarbejdspartnerlogoer
Hvis filmen er udviklet i et samarbejde mellem Københavns Universitet og andre virksomheder/institutioner, bruges Københavns Universitets samarbejdslogo sammen med de andre logoer. Som vist herunder kan en outlineversion benyttes på brogede baggrunde, for at skabe et ensartet udtryk på tværs af logoerne.

På lyse baggrund kan det normale farvede co-branding-logo benyttes:

 

Universitetets co-branding-logoer kan downloades her.