Biler

Her finder du retningslinjer for placering af navnetræk og bomærke på biler.

 

Bilfarve

Inden indkøb af biler, er det en god idé at tage højde for, at der skal placeres et mørkegråt navnetræk og et bomærke i farve på dem. Det anbefales at indkøbe hvide, alternativt lysegrå eller sølvgrå biler, da det sikrer den mest neutrale baggrund for bomærket og farven samt den størst mulige visuelle sammenhæng i universitetets bilpark.

Opsætningsanvisning

I downloadboksen til højre finder du Illustrator-pdf-filer, der viser princippet for opsætning af logo på biler. Bemærk at den vandrette logostreg undtagelsesvist ikke indgår i opsætningen på biler. Det skyldes, at der ofte er andre linjer på biler, som ikke er vandrette og derfor kan få et vandret monteret logo med logostreg til at se skævt ud.

Forskel på højre og venstre

På venstre dør (førersiden) - samt på motorhjelm og bagsmæk - er bomærket placeret til venstre for navnetrækket. På højre dør er bomærket placeret til højre for navnetrækket.

Logo på mørke biler

På mørke biler skrives navnetrækket med hvidt. Indholdet i seglet skal altid være hvidt. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at anvende outlineversionen af logoet.

Producent

Skiltefabrikken i Dag Hammarskjölds Alle har erfaring med at fremstille og montere logo på universitetets biler, og det kan derfor være praktisk at benytte den leverandør. Kontakt: Skiltefabrikken, Dag Hammarskjölds Alle 35, 2100 København Ø, www.skiltefabrikken.com, telefon 35 43 60 60, k@skiltefabrikken.com.