E-mail

E-mail-signatur og skrift

Alle ansatte på Københavns Universitet skal benytte en særlig e-mail-signatur, der bliver placeret nederst i e-mailen. Formålet er at sikre en ensartet og autentisk afsenderidentitet på e-mail.

E-mailsignaturen består af kontaktoplysninger, bomærke og navnetræk. Se mere i "Sådan gør du" herunder.

Indhold i e-mail skrives med Verdana 10 pkt. sort. Du kan eventuelt indstille dit e-mail-program til at skrive svartekst med blåt.

e-mailsignatur

Ikoner til sociale medier og ekstra e-mail-signatur.

Du har mulighed at tilføje ikoner til social medier, og få oprettet en "ekstra e-mail-signatur", som du kan tilvælge, så den bliver placeret under den egentlige e-mail-signatur. Ekstra e-mail-signaturer er især egnet til at skabe opmærksomhed om kampagner, begivenheder og anden tidsbegrænset information. Se mere under "Om Ekstra e-mail-signatur" herunder.

Oprettelse af e-mail-signatur

For at kunne oprette e-mail-signaturer ved hjælp af nedenstående vejledning, skal du have adgang til word-skabelonsystemet, som alle KU-ansatte skal have installeret på deres pc. Du har det rigtige skabelonsystem, hvis du har en "KU"-fane i Word (hvis du i stedet har en "Københavns Universitet"-fane, har du en forældet version). Hvis du ikke har systemet installeret, bør du kontakte din lokale it-afdeling.

Under KU-fanen findes udførlige vejledninger til oprettelse af e-mailsignaturer.

For KU-ansatte, findes der også en vejledning på KUnet: https://kunet.ku.dk/medarbejderguide/Sider/Kommunikation/E-mailsignatur.aspx

Bruger du MAC?

Skabelonsystemet fungerer ikke på MAC, men du kan hente en opsætningsfil til opsætning af e-mail-signatur på MAC i Medarbejderguiden (intranet).

Ikoner til sociale medier

Ikoner til sociale medier kan tilføjes via "Profil for sociale medier".

Ekstra e-mail-signatur

Du bestiller en ekstra e-mail-signatur ved at sende en weboptimeret grafikfil (jpg, gif eller png) og med maksimalt 235 pixelbredde til KU Kommunikations designpostkasse design@adm.ku.dk.