Rapporter

Denne wordskabelon er i A4-format og benyttes til længere dokumenter, som det ikke er oplagt at udarbejde med en notatskabelon i universitetets brevskabelonsystem. 

Rapportskabelonen er i A4-format og består af forside, indholdsfortegnelse og indholdssider.

Professionelle skabeloner

Designguiden indeholder desuden InDesign-skabeloner til fremstilling af diverse publikationer mv.

1. Du vælger rapportskabelonen i tekstboksen til højre.

2. Klik på filen og gem den på dit skrivebord.

3. Åbn filen fra dit skrivebord og udfyld skabelonen med det relevante indhold. Hvis du henter tekst fra et andet dokument, er det sikrest at indsætte den i Windows Notesblok/Notepad, for at rense den for formatering, og derefter kopiere den ind i skabelonen. Du skal ikke ændre i skrifttyper eller størrelser i skabelonen. Benyt de typografier, skabelonen har.

4. Hvis afsenderen er et institut, skal du skrive institutnavnet i den nederste linje i navnetrækket i teksboksen øverst til venstre i dokumentet i stedet for fakultetsnavnet. Det kan være nødvendigt at skrive meget lange institutnavne på to linjer.

PDF

Når du har udfyldt skabelonen, kan du med fordel gemme rapporten som en pdf. Dette er fx en god ide, hvis du skal have trykt rapporten og gerne vil sikre, at formateringer, tekster og billeder mv. i rapporten ikke forvrænges eller &aeli