Stillingsannoncer

For indrykning af stillingsannoncer kontakter du Personalesektionen i Fælles HR på pers-opslag@adm.ku.dk.

Der er udviklet særlige principper for stillingsannoncer, herunder samleannoncer med flere stillingsopslag. Da stillingsannoncer bestilles gennem Personalesektionen og udarbejdes af et annoncebureau, skal du ikke tænke på den designmæssige opsætning, men udelukkende på teksten og valg af billede.

KU stillingsannoncer

Stillingsannoncer med en enkelt stilling anvendes i 4-, 2- og 1-spaltede formater og anvendes både til aviser og magasiner. Den 1-spaltede er dog primært udviklet til magasiner (Ugeskrift for Læger).

De 4- og 2-spaltede annonceformater foretrækkes, da der opnås bedst kommunikation. Det 4-spaltede format vælges ved større tekstmængder, da et langt 2-spaltet format giver en dårligere kommunikation/eksponering.

Den 1-spaltede bør kun anvendes til stillingsannoncer med meget lidt tekst eller korte afsnit.

Stillingsannoncer med flere stillinger anvendes i A4/A3-format og indrykkes udelukkende i magasiner som fx Djøfbladet og Magisterbladet.

Til stillingsannoncer anvendes altid KU-logo. Annoncerne anvendes i sort-hvid med sort eller i fire farver med KU-rødt bomærke. Først i annonceteksten angives altid afsendende enhed. Annoncen afsluttes altid med www.ku.dk, mens andre webadresser kan placeres i brødteksten.

Stillingsannoncerne indeholder altid portrætbilleder af KU-medarbejdere.