Informationsplakater

Informationsplakaterne udarbejdes i Word og findes i formaterne A3 og A4. Se fanebladene herunder. 

Informationsplakaterne er beregnet til simple opslag, fortrinsvis med tekstindhold som fx angivelse af titel på et foredrag, tid og sted, arrangør mv. efter samme princip som gælder for omslag. Du kan selv udskrive plakaterne på en farveprinter eller få dem produceret på et reprocenter, fx Grafisk på Søndre Campus (se boksen til højre).

Skriften Times New Roman er anvendt i navnetrækket i toppen af plakaten, og i indholdsdelen skal du benytte skriften Arial. Begge dele fremgår af skabelonerne.

Professionelle skabeloner

Designguiden indeholder desuden InDesign-skabeloner til fremstilling af diverse publikationer mv.  

1. Vælg det format (altså den størrelse plakat), du har brug for, i "Hent filer"-boksen til højre. Du kan vælge både danske og engelske versioner af skabelonerne. 

2. Klik på filen og gem den på dit skrivebord.

3. Åbn filen fra dit skrivebord og udfyld skabelonen med det relevante indhold. Du skal ikke ændre i skrifttyper eller størrelser i skabelonen.

4. Hvis afsenderen er et institut, skal du skrive institutnavnet i den nederste linje i navnetrækket i teksboksen øverst til venstre i dokumentet i stedet for fakultetsnavnet. Det kan være nødvendigt at skrive meget lange institutnavne på to linjer. Husk at skrive med store bogstaver.

5. Hvis der er for meget indhold til plakaten, må du i stedet forkorte teksten, indtil det kan være i skabelonen.