Visitkort

Universitetets visitkort kan bestilles med tekst på enten dansk eller engelsk eller begge dele med tryk på bagsiden. Visitkortene er i kreditkortformat (84 x 53 mm) og har en fastlagt grafisk udformning og opbygning.

Om visitkort

På de almindelige kort er navnetrækket placeret øverst til venstre, og bomærket øverst til højre. Den vandrette streg går fra kant til kant. Navn og titel er placeret ovenfor den horisontale linje. Disse informationer kan maksimalt indeholde tre linjer af begrænset længde.

Visitkortets øvrige oplysninger er ordnet i to spalter: venstre er forbeholdt adresseoplysninger, og højre er forbeholdt telefonnumre, e-mail og websted. Der er plads til maksimalt seks tekstlinjer. 

Der må ikke optræde andre logoer på universitetets visitkort end det røde KU-logo. Adressen skal være en KU-adresse, og enhedens telefonnummer skal være med på kortet, evt. suppleret af private telefonnumre.

Københavns Universitets visitkort produceres centralt. Du finder information og bestillingsformular i Medarbejderguiden på KUnet (intranet).