Flyere

Her finder du word-skabeloner til flyere i M65- og A5-format, som du selv kan udfylde og udskrive.

Flyers

Wordskabelonerne til flyere sikrer, at dine publikationer følger universitetets designretningslinjer. Der er udviklet skabeloner til flyere i A5- og M65-format, som du selv kan udskrive på en farveprinter eller få produceret på et reprocenter, fx Grafisk på Søndre Campus (se boksen til højre).

Professionelle skabeloner

Designguiden indeholder desuden InDesign-skabeloner til fremstilling af diverse publikationer mv.  

1. Vælg det flyer-format, du vil udarbejde, blandt filerne i downloadboksen til højre. Du kan vælge mellem danske og engelske versioner af skabelonerne.

2. Klik på filen og gem den på dit skrivebord.

3. Åbn filen fra dit skrivebord og udfyld skabelonen med det relevante indhold. Hvis du henter tekst fra et andet dokument, er det sikrest at indsætte den i Windows Notesblok/Notepad, for at rense den for formatering, og derefter kopiere den ind i skabelonen. Du skal ikke ændre i skrifttyper.

4. Hvis afsenderen er et institut, skal du skrive institutnavnet i den nederste linje i navnetrækket i teksboksen øverst til venstre i dokumentet i stedet for fakultetsnavnet. Det kan være nødvendigt at skrive meget lange institutnavne på to linjer. Husk at skrive med store bogstaver.

5. Hvis der er for meget indhold, til det kan være på flyeren, er det bedre, at forkorte teksten end at gøre skriftstørrelsen mindre eller eventuelt vælge et andet format.

6. Husk at indstille printeren til at 'vende' på den korte led, så for- og bagside kommer til at vende samme vej.