Menukort og bordkort

Du kan anvende wordskabelonerne til menukort og bordkort, hvis du skal dække bord til et frokost- eller middagsselskab.

menukort & bordkort

Menukortskabelonen er i A4-format som udskrives og skæres til to menukort i A5-format. Bordkortskabelonen rummer fire bordkort pr. A4-ark og passer til at blive udskrevet på særlige ark i kraftigt papir med udstansede felter og bukkefals.

Bordkort

1. Hent skabelonerne til bordkort i downloadboksen til højre, og gem dem på din harddisk, inden du redigerer i dem.

2. Udfyld navne i bordkortskabelonen. Du kan benytte Words flettefunktion ved hjælp af det excelark, du ligeledes kan hente i downloadboksen.

3. Bordkortskabelonen passer til nogle færdigproducerede ark i kraftigt papir med udstansede kort af typen Avery C32253-25, som du kan bestille hos din kontorartikelleverandør.

4. Udskriv arkene på farveprinter ved hjælp af den manuelle indføringsbakke. Husk at indstille papirvalget i printeren til kraftigt papir. 

5. Buk de enkelte kort frem og tilbage, indtil de skilles ad. Undlad at rive kortene fri, da du så risikerer flossede kanter.

Menukort

Hent skabelonerne til menukort i downloadboksen til højre, og gem dem på din harddisk, inden du redigerer i dem.

Hvis du ønsker at få menukortet produceret i reprocenter, kan du bede om at få det gjort i "fuldt format med print til kant". Så sørger reprocentret for at det bliver printet på overstørrelse og skåret til i A5-format, så stregen går fra kant til kant.