Konferenceskilte

Navneskilte og bordskilte indgår som en del af de word-skabeloner, der er installeret på alle KU-ansattes pc'er.

De udprintede bord- og navneskilte passer til særlige holdere. Se "Om bord- og navneskilte"-fanebladet herunder.

Her kan du finde mere konferencetilbehør.

navneskilte

Bordskilte

Bordskiltene er i A4-format og foldes på den lange led til montering i genanvendelige holdere. Der er identisk tekst på de to synlige sider. Bordskilteskabelonen passer til holdere, som kan bestilles hos papirleverandører.

Navneskilte

Navneskiltene er i visitkortformat og måler 85 x 54 mm. Der er 10 navneskilte på et A4-ark. Du kan bestille holdere og halssnore til navneskiltene på universitetets profilshop.

Bordskilte

Du udskriver bordskiltene på farveprinter i A4-format og folder dem på den lange led, inden du monterer dem i holdere, som kan bestilles hos papirleverandører.

Du kan downloade skabelonen til bordskilte i "Hent filer"-boksen til højre. Vær opmærksom på, at du både kan lave en dansk og en engelsk version af bordskiltene.

Hvis afsenderen er et institut, skal du skrive institutnavnet i øverste linje i navnetrækket i teksboksen øverst til venstre i dokumentet i stedet for fakultetsnavnet. Husk at skrive med store bogstaver.

Navneskilte

Navneskiltene er i visitkortformat og måler 85 x 54 mm. Der er 10 navneskilte på hvert A4-ark. Du udskriver på farveprinter og udskærer navneskiltene enkeltvis, inden du monterer dem i holdere. Sørg så vidt muligt for at skære lige inden for stregerne, når du skærer skiltene ud.

Du kan downloade skabelonen til navneskilte i "Hent filer"-boksen til højre. Vær opmærksom på, at du både kan lave en dansk og en engelsk version af navneskiltene.

Hvis afsenderen er et institut, skal du skrive institutnavnet i den nederste linje i navnetrækket i teksboksen øverst til venstre i dokumentet i stedet for fakultetsnavnet. Husk at skrive med store bogstaver.

Konferenceskiltene er flettedokumenter og kræver derfor en datakilde med data til fletning, hvis du nemt vil kunne lave mange skilte. Du kan dog også udfylde dem manuelt, hvis du foretrækker det.

Følg denne vejledning for at få oprettet et dokument med tilhørende datakilde. Vejledningen er baseret på at du har universitetets wordskabelonsystem installeret. Hvis du ikke har det, kan du stadig benytte excelfilen i "Hent filer"-boksen i højre side:

1. Opret en datakilde ved at vælge "Excelfil med data til flet" fra menuen (Word faneblade > Vælg Skabelon > Konferenceskilte > “Excel-fil med data til flet”)
2. Udfyld excelfilen med data. Filen er gjort klar til at udfylde navn og organisation for alle deltagere på konferencen.
3. Gem excelfilen på din pc.
4. Opret et konferenceskilt ved at vælge Navneskilt eller Bordskilt fra menuen (Word faneblade > Vælg Skabelon > Konferenceskilte).
5. Klik på "Flet med eksisterende list" (Word faneblade). Vælg excelfilen, som du gemte i punkt 3, Åbne og klik OK.
6. Klik på "Afslut og flet" (Word "Forsendelse" faneblde) og vælg "Rediger enkelte dokumenter", klik OK.